Profi botky

08.01.2011 09:30

Konec tance v botkách od Bati a Vietnamců! Naprostá většina souboru se může pochlubit, že to vzala od podlahy a tančí v botách pro profesionály (snad to taky pomůže :)))) 

V sobotu ráno po menších problémech s autem vyrazily L, M, Ja, A do Prahy, kde v dešti prošly Václavákem a bez problému našly prodejnu Heller Dance et Fashion. Tím začal nepopsatelný boj - na pár metrech, vyhrazených pro obuv, se mačkalo několik zákazníků stylem hlava na hlavě. V regálech bylo vystavených minimum bot, zbytek ukrývaly dvě prodavačky vedle v malém skladu. Poradit by rozhodně nestíhaly. Fronta-nefronta, urvi co můžeš, bojuj... Otevřeno bylo 10 - 13 hod., dorazily jsme v 11.40 a odcházely víc než po hodině a půl. Největší štěstí měla Ja, které padly už asi třetí boty. M,L a A měly každá na nohou asi 12 bot, různých velikostí, tvarů, barev, výšky podpatků. Vzájemná zoufalá opakovaná výměna bot (i s dalšími zákaznicemi), protože prodavačky těžce nestíhaly. Nebyla to jejich vina, ta prodejna by potřebovala zřejmě kaaaapku přeorganizovat.

Nakonec jsme si skoro ve stejný moment (už po zavření prodejny, dřív nebyla šance) našly vytoužené boty :))) Takže 2 x zn. Heller a 2 x zn. Supadence. Šly jsme to oslavit alespoň do místního bufetu KFC a zpátky přes mlhu domů. To se bude tančit :)))