BOLLY and BELLY PARTY TEPLICE 2011 - Taneční setkání s orientem

12.03.2011 19:00

Bolly Ladies pořádají večírek ve stylu nesoutěžní přehlídky mnoha stylů orientálního tance, kde dále vystoupí El Emira Arabia, Onyx Tribe, Saffron Tribe, Anička Hrochová, TS Shareefa. Na speciálních stránkách  www.bobeparty.webnode.cz   naleznete podrobnosti akce (program, vstupenky apod.). Party se koná v restauraci Městské sály v Teplicích, která je současně spolupořadatelem.

 

DODATEK: Party se vydařila nad očekávání skvěle!!! Po počáteční strkanici o místa u stolů (tak byli diváci natěšení:))) se nakonec všichni nějak usadili a vypadali, že si maximálně uživají. Úspěch měla jak naše skupina, tak i všichni další vystupující, prostě celá akce. Diváci byli nadšení a vytvořili úžasnou atmosféru, kterou si moc chválily i vedoucí dalších skupin. Máme radost, že se tolik tanečnic i diváků zúčastnilo minikursů i taneční  "after party", což není vždy zvykem. Fotky dodáme, a ještě víc jich bude na webu www.bobeparty.webnode.cz   

Ohlasy byly jednoznačně vynikající, takže máme motivaci do dalšího tance. A příští rok snad party zopakujeme, už s ní počítají diváci i letošní tanečnice :)))